Fraktvillkor

Leverans

Våra normala leveranstider är 1-3 arbetsdagar beroende på valt fraktalternativ och leverantör vi samarbetar med. Just nu på grund av rådande pandemi kan leveranstiderna ibland ta längre tid. Vi tar ut en fraktkostnad på 39:- per order och försändelse. Beställningar lagda på helger skickas tidigast måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta vår kundtjänst. 

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om dina produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är det något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta vår kundtjänst.

Ej uthämtade paket


Du måste uppge giltig och korrekt leveransinformation. Om Gallant Padel får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till dig att betala ny frakt. För beställningar som inte hämtas ut debiterar vi en avgift på 250 SEK.

Retur

Hos Gallant Padel har du alltid 30 dagars ångerrätt. Fraktkostnaden står du själv för och det är viktigt att produkten inte används innan en retur sker, förpackningen måste alltså vara obruten. 

När din retur mottagits behöver den godkännas av Gallant Padel, vid en ogiltig retur återkopplar vi till dig via mail.

Vid retur står du för risken för varan och det är därför mycket viktigt att varan returneras i en oskadad originalförpackning och att alla eventuella tillbehör och manualer också skickas med. Använd gärna originalkartongen din order kom i som yttre emballage vid retur. Förpacka din retur väl och skicka ditt paket spårbart - OBS! Ej rekommenderat, ej Schenker. 

Märk returen tydligt med Gallant Padel, lägg med en notering där ditt namn och mailadress framgår och skicka paketet till: 

Gallant Group AB, Sixten Camps gata 10, 416 48 Göteborg

Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 30 dagar.